Dakdekkersbedrijf Wageningen voor al je dakdekkers klussen

Zonnepanelen nemen is goed voor het milieu, dat weet iedereen onderhand wel. Wat je misschien niet wist is dat onderzoek laat zien dat een groendak nemen de efficiëntie van een zonnepaneel verbeterd wordt met 6 tot 24%. Door een groendak te nemen betekent dat dus, nog minder energiekosten, en dus ook nog meer geld voor andere leuke dingen. Kijk daarom naar een dakdekkersbedrijf Wageningen: Rieken groendaken.

Klanttevredenheid bij Rieken groendaken

De werknemers van Rieken groendaken hebben met 10 jaar ervaring een keurig portfolio opgebouwd van succesvolle klussen. Na jaren groendaken en zonnepanelen leggen heeft het genoeg ervaring om elke klus, groot of klein aan te pakken en af te ronden. Hierom is zijn klanten dan ook zeer tevreden met het eindresultaat dat Rieken groendaken opgeleverd heeft. Maar hoe kan je dan ook niet tevreden zijn met zo’n prachtig groendak?

Diensten van Rieken groendaken

Hun naam verklapt het misschien al een beetje, want groendaken aanleggen is de specialiteit van dit unieke bedrijf. Echter is dat niet de enigste dienst wat het bedrijf uitvoert. Ook legt het bedrijf zonnepanelen aan. Het aanleggen van Solar Sedum is ook een specialisatie van Het bedrijf. Verder legt het bedrijf nog infrarood panelen. Dit doen ze allemaal met maar liefst 10 jaar ervaring, waardoor het bedrijf een echte aanrader is.