Fedora hoed

Wanneer je een hoed wilt gaan kopen dan moet je natuurlijk bedenken wanneer je deze wilt gaan dragen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een hoed die je alleen in de winter dagen wilt dragen, dan kies je natuurlijk voor een wat warmere hoed die je hoofd lekker warm houd tijdens deze koudere periodes. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de Fedora hoed. Een fedora hoed heeft niet alleen een stoer en gaaf uiterlijk, ook heeft deze hoed het unieke kenmerk dat je hem het hele jaar door kunt dragen. Kies bijvoorbeeld voor een fedora hoed die gemaakt is van een mooi panama stof , waardoor je zonder problemen makkelijk het hele jaar door de hoed kan dragen.

 Kennis van zaken

De fedora hoed is niet zomaar een hoed die je koopt. Het is belangrijk om goed te bedenken met welke outfit je de hoed wilt combineren, of naar wat voor een soort look je wilt gaan. Zo kun je namelijk een stoere fedora hoed kopen die zich kenmerkt met bijvoorbeeld een wat diepere gleuf of juist een wat rechtere gleuf. Echter zijn er ook veel fedora hoeden verkrijgbaar die zich juist kenmerken en uitblinken omdat zij klassiek zijn en te combineren zijn met bijvoorbeeld een mooie klassieke outfit.

 Stoffen

Wanneer jij een nieuwe fedora hoed gaat aanschaffen kun je het aanbod van hoeden eenvoudig filteren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe hoed voor een man, of toch voor een vrouw. Ook is het belangrijk natuurlijk rekening te houden met de maten. Bij elke fedora hoed staat aangegeven wat voor een maten er beschikbaar zijn en welke omtrek van je hoofd daar bij past. Bij de maat small is dit bijvoorbeeld vaak een omtrek van 54 tot 55 cm. Je kunt het beste dus eerst je hoofd opmeten om er zeker van te zijn dat de hoed goed aansluit op jouw hoofd, zodat je hem niet hoeft te retourneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *