Opvang

Flexibele opvang Dordrecht

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor kiezen om meer uren te gaan werken. Het gevolg hiervan is, zeker voor gezinnen met jonge kinderen, dat de kinderen één of meerdere dagen per week oppas nodig hebben. Voor sommige mensen kan het lastig zijn om een flexibele en betrouwbare oppas te regelen. Zit jij op dit moment ook in deze positie? Kijk dan eens of de flexibele opvang Dordrecht iets voor je is.

Opvang

De voordelen van een flexibele opvang in Dordrecht

Voor veel ouders is het natuurlijk prettig als zij een goede opvang hebben voor hun kind. Echter is het voor kinderen ook erg prettig al zij om kunnen gaan met kinderen van dezelfde leeftijd. Gelukkig kan dit bij een kinderopvang. Doordat kinderen al vanaf jonge leeftijd met andere leeftijdsgenoten om kunnen gaan, zullen ze hun tijd op de basisschool veel gemakkelijker doorkomen. 

Geen vaste tijden

Naast dat de flexibele kinderopvang in Dordrecht van Happy 4 Kids voor kinderen leuk en leerzaam is, is het ook voor ouders erg prettig. Zij kunnen hun kinderen namelijk wegbrengen wanneer zij willen. Daarnaast is het voor ouders ook mogelijk om hun kinderen op te halen wanneer zij dat willen. Als ouder heb je dus niet te maken met vooraf bepaalde tijdvakken.