Jouw receptiebalie vind je bij Shiraz

Wil je jouw huidige receptiebalie vervangen of wil je graag een nieuwe plaatsen in jouw nieuwe bedrijfspand? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres. Bij Shiraz worden er namelijk zeer veel ontvangstbalies aangeboden voor erg aantrekkelijke prijzen. 

Zeer veel verschillende soorten balies bij Shiraz 

Shiraz heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kantoormeubilair. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor kunnen zij de klanten momenteel uitgebreid helpen met het maken van de juiste keuzes. Het assortiment is in de loop van de loop jaren ook erg uitgebreid zo vind je bij Shiraz ingetogen tot design balies die allemaal functioneel en comfortabele werkplekken creëren. Een ontvangstbalie wordt opgebouwd uit meerdere modules. Door de veel mogelijkheden kan in elke recreatieruimte een ontvangstbalie worden geplaatst. 

kantoormeubilair

Een zeer ruim assortiment 

Shiraz biedt een zeer ruim assortiment aan ontvangstbalies aan hierdoor zul je altijd de receptiebalie vinden waar jij naar op zoek bent. Zo biedt het bedrijf ontvangstbalies aan van verschillende vormen, modellen, kleurstellingen , kwaliteit vormgeving en prijzen. Het uitzoeken van een nieuwe ontvangstbalie is geen dagelijkse bezigheid. Het bedrijf is daarom ook telefonisch bereikbaar als de klant behoefte heeft aan het beantwoorden van vragen en het verkrijgen van advies. De gezondheid van de werknemer staat bij Shiraz op nummer 1. Hierdoor bieden zij alleen meubels aan die ARBO goedgekeurd zijn. Deze meubels voldoen aan alle ARBO eisen die bijdragen aan de een verbeterde werkomgeving.