Moderne keuken met kookeiland maakt mij gelukkig

Mijn man heeft een hele drukke baan. Hij is veel in het buitenland. Ik zorg voor de kinderen en doe het huishouden. Eigenlijk wil ik ook graag werken, maar zo lang mijn man deze baan heeft, gaat dat er niet van komen. Daarom heb ik een paar jaar geleden besloten om mijzelf te richten op mijn grote passie; koken. Ik hou ervan om uren in de keuken te staan en bijzondere gerechten te maken. Toch merkte ik dat de keuken die we hadden eigenlijk te klein was om lekker in te kunnen koken. Ik wilde graag een moderne keuken met kookeiland. Daarmee had ik pas echt de ruimte om mezelf uit te leven. Mijn man vond dat goed. Alleen duurde het heel lang tot ik de ideale keuken vond. Uiteindelijk vond ik deze droomkeuken hier. Wat een heerlijke winkel. Veel keuze, goed advies en een prima service.

moderne keuken met kookeiland

Nieuw leven

Mijn moderne keuken met kookeiland heeft mijn leven een stuk leuker gemaakt. Ik kook nu regelmatig voor vrienden als mijn man in Nederland is. Ik merk dat ze genieten van mijn kookkunsten, dat geeft mij veel zelfvertrouwen. Complimenten voor jullie zaak, service en prima adviezen. Aanrader!