Prefab woning bouwen door Variahuis

Lees hier over een prefab woning bouwen van Variahuis. Op de site zie je verschillende modellen woningen zoals de Beaujolais, Bordeaux, Languedoc, Roussillon en daarin zit de kracht van een prefab woning bouwen, want je verkrijgt precies wat je wil hebben. Je kan een bestaand object een moderne indeling geven, wat dan niet niet lukt, en een aanbouw wat voor mantelzorg is, maar handiger is direct voor die kangoeroewoning gaan. Prefab heeft veel voordelen, zo wordt de woning geplaatst tijdens werkbaar weer. In het voorjaar de vloer, daarna gaat het snel onder de kap, en in het najaar bewoon je de woning.

Prefab, vooral houtskeletbouw, heeft zich bewezen

Een prefab woning bouwen is niets nieuws. In Nederland is het nog maar sinds een jaar of veertig, in de USA al tweehonderd jaar. Dit geldt ook voor Noorwegen en Zweden, daar hebben ze een enorme voorsprong met prefab bouw. De woningen zijn erg duurzaam, en hebben veel comfort. In een vrijstaande woning zal je nooit snel last hebben van geluidsoverlast, maar in een houtskeletbouw woning helemaal nooit. Geluiden dringen niet zomaar de woning binnen, zo goed is het geïsoleerd. Hetzelfde geldt met koude en warmte, in een prefab woning stook je niet voor buiten. Een Variahuis heeft nog meer voordelen.

Zodra je een bouwkavel gevonden hebt, gaat je droom in vervulling

Het lastigste bij een prefab woning bouwen is de plek. Een kavel wat mooi gelegen is, is over het algemeen snel weg. Maar als je dat kavel gevonden hebt, dan gaat het snel, en heb je zo het huis van je dromen. Het huis heeft precies het formaat en indeling die je wil hebben, en eventueel wat extra’s. Een voorbeeld hierin is de Bordeaux, een woning met een garagebox met een zoldertje. Ideaal voor hobby en vrije tijd. Het is goed voor te stellen dat die woning populair zal zijn bij motorrijders en andere sportievelingen. Ga dus voor een Variahuis prefab woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *