logo-Nonpaintpro

Tip voor kwaliteits blanke lak

Voor de bescherming van de kleurlak van een gespoten auto kun je blanke lak gebruiken. Naast de bescherming van de lak van de auto zal blanke lak ook zorgen voor een glansgraad van de auto. 

Hoogglans of matte blanke lakken 

Er zijn twee soorten blanke lak namelijk: de matte blanke lak of de blanke lak met hoogglans.Bij het selecteren van de lak kun je kiezen uit deze twee soorten. Een hoogglans lak geeft de autolak een zeer heldere hoogglans en in matte lak zorgt voor een stoere matte look. Het is aan te raden om een autolak altijd af te sluiten met een blanke lak zodat de lak van de auto extra goed beschermd is tegen stoten en krassen. Hierdoor zul je zorgen voor de langdurige en optimale lakbescherming. 

spuiten

2 componenten blanke lak 

Bij nonpaintpro zul je blanke lakken vinden van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf biedt namelijk 2 componenten blanke lakken aan zodat de lak krasvast is. Ook biedt deze blanke lak de meest optimale bescherming tegen chemicaliën. Deze lak is in zowel een spuitbus als in blik verkrijgbaar. De lak is ook erg snel drogend en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik. 

Zeer voordelige prijzen en een snelle levering 

Nonpaintpro biedt een zeer ruim assortiment aan lakken aan waardoor je erg veel keuze zult hebben. Wanneer je de lak gevonden hebt waar jij naar op zoek bent zal deze de volgende dag al door PostNl worden geleverd.