Van dekens tot stijlicoon

Het Amerikaanse merk Woolrich heeft een lange geschiedenis. Oorspronkelijk begon het merk in 1830 met de productie van warme, wollen dekens. Deze dekens hadden zulke goede kwaliteiten dat een van de oprichters van het merk op het idee kwam om ook kleding te gaan produceren met dezelfde eigenschappen. Dat was een gouden idee. Er was in die tijd veel vraag naar warme kleding en het merk kon flink uitbreiden. In de loop der jaren kreeg het merk met wat tegenslagen te maken, maar tot op de dag van vandaag is de kleding van het merk erg populair.

Een uitgebreid assortiment

Waar Woolrich vroeger voornamelijk bekend stond om hun warme jassen, is het merk tegenwoordig uitgegroeid tot een waar modemerk. Het merk produceert nog steeds veel jassen, maar ook truien en T-shirts behoren tot het assortiment. Deze kleding is ook van hoge kwaliteit, maar heeft niet dezelfde isolerende eigenschappen als waar de jassen van het merk om bekend staan. De truien en shirts zijn meer een mode item. Ze zijn wel erg goed te combineren met de jassen van het merk. Zo combineer je stijl met functionaliteit voor een optimaal effect. Het merk produceert ook niet alleen meer winterjassen, maar heeft jassen voor elk jaargetijde.

Kleding voor elke man

Vraag jij je af of Woolrich kleding wel bij je past? Dan kunnen we je gerust stellen. Woolrich is namelijk een merk dat door heel veel verschillende soorten mannen gedragen wordt. Het kan zijn dat je op zoek bent naar de perfecte winterjas en daarom bij dit merk uitkomt. Het kan ook zijn dat de sportieve outdoor look je aanspreekt. Of je dat je graag kleding van erg hoge kwaliteit wil hebben. Allemaal zijn prima redenen om kleding van dit merk te kopen. Wat je reden ook is, je zult sowieso geen spijt krijgen van je aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *