Voor een goede nachtrust

Wil je een goede nachtrust hebben en lekker uitgerust wakker worden? Dan zijn er een aantal kenmerken belangrijk voor een goede slaap, comfort, temperatuur, duurzaamheid en ondersteuning. Om energiek weer aan een nieuwe dag te beginnen heb je een goed matras nodig. Het matras 90×190 heeft deze specifieke kenmerken, lang tijd van ontwikkelen en testen is hieraan vooraf gegaan om het perfecte matras te kunnen maken. Een matras van perfecthomeshop.eu garandeert dat je een goede nachtrust hebt en uitgerust wakker wordt.

matras 90x190

Kies je eigen combinatie

Bij het kopen van een matras 90×190 kun je zelf de ideale combinatie maken die jij wilt. Als je de kern gekozen hebt van je matras heb je de mogelijkheid om de toplaag te selecteren, je hebt hierbij de keuze uit kokosvezels, verend koudschuim, latex of Nasa traagschuim. Het schuim wat wordt gebruikt voldoet aan de EU veiligheidsnormen die eraan worden gesteld. Ieder matras van perfecthomeshop.eu heeft een certificaat. Ook bezitten ze een hoes die je af kunt ritsen om altijd op een schone en fris matras te slapen.

matras 90x190

Gemaakt van de beste stoffen

Alle stoffen die worden gebruikt voor de matrassen worden door onze vaste betrouwbare leverancier geleverd, deze is in Belgiƫ gevestigd. Alle stoffen zijn te wassen, ook voor mensen die allergisch zijn is rekening gehouden met de stoffen. Uniek aan de hoezen is, dat zij volledig met de hand zijn geproduceerd. Dit betekent gegarandeerd goede kwaliteit, tot de kern van het matras. De meer dan 40 verschillende formaten zijn allemaal geproduceerd met dezelfde kwaliteit.